Бременна фотосесия

Какво представлява бременната фотосесия?

В този тип фотосесия се акцентира върху създаването на живот. Тук акцентът е върху корема на майката, нейната усмивка, любов и щастие, което й носи бременността.

Когато жената е осъзнала, че в нея има друг живот, тя излъчва по-различна красота, различна емоция и невероятен пламък в очите. Направете си този подарък и оставете на нашия фотограф да заснеме тази емоция, която излъчвате.

Къде и как се провежда фотосесията?

Снимките са във фотостудио или на открито в морската градина, или на плажа. Имаме различни реквизити за реализиране на няколко сцени, които да носят много усмивки. Във фотосесията, освен майката, е хубаво да се включва и бащата.

Фотосесията продължава около 60 минути и е изцяло съобразена с физическата възможност на майката. Важно е да бъдете усмихнати и да се оставите на препоръките на фотографа.

В кой месец трябва да е майката?

Тъй като главният акцент е коремът,  желателно е майката да е в 8-я или 9-я месец. Много е важно да знаете, че, за да направите такава фотосесия, трябва да се харесвате бременна. Ако имате предразсъдъци, че сте с наднормено тегло и не изглеждате добре, няма да се харесате и на снимките.

Ние, от фотостудио Lesidrenski Photography смятаме, че всяка бременна жена изглежда прекрасно и затова Ви предлагаме да разгледате снимките по-долу и да си запишете час за фотосесия 🙂

 

Разгледайте също детските фотоси или заснетите кръщенета.