Детски фотосесии

Заснемането на детски фотосесии е едно уникално преживяване

Когато се срещаме с малките модели, ние им отделяме нужното внимание за адаптация. Запознаваме се, започваме да си говорим и обясняваме как ще снимаме техните усмивки.

Детската фотосесия е нещо специално, както за детето, така и за родителите. Затова ние държим, когато снимаме на открито или във фотостудио, да предразположим максимално децата.

Нашият детски фотограф се стреми да направи възможно най-сполучливи и изразителни кадри, които да останат траен спомен, както за Вас, така и за мъника и след това винаги да Ви носят усмивка при разглеждане на снимките.

Ако сте си записали час за детска фотосесия, можете да приготвите повече от една дрешка, която да сменяме по време на фотосесията.

Изберете дрехи с по-цветни и пъстри цветове. Бихте могли предварително да погледнете декорите, на които ще се снима детето, за да можете да направите най-добрия избор за цветовете на облеклата.

Тук има малка част от заснетите усмивки. Ако желаете да направим фотосесия и на Вашето дете, независимо от възрастта, можете да се свържете с нас.

Можете да посетите портфолиото ни или да се върнете на началната ни страница.