Моментни снимки

Организирате кръщене, юбилей, абсолвентски или абитуриентски бал, фирмено парти, детски рожден ден или друго семейно събитие, но искате всеки гост да запомни този ден?

Не се колебайте ние от Lesidrenski Photography Ви предлагаме снимки на момента, с високо качество и размер 10х15 см. Това е идеален подарък за всеки гост, снимка за спомен, която ще може да видите предварително на нашия таблет, и тя да бъде изпечатана за 30 секунди. На снимката може да се постави текст, дата или символ, какъвто вие решите.

Снимката, веднага след изпечатването, е готова да се даде на всеки Ваш гост

И не се притеснявайте! ако има деца, които искат да видят снимката, тя е с достатъчно високо качество и трудно може да се повреди. От опит може да Ви кажем, че всеки гост, независимо от възрастта, е много приятно изненадан да получи снимка на хартия.

Вашите гости ще могат да избират от два варианта:

Първият – стандартна снимка 10х15 см.

ще се направят няколко кадъра от професионалния ни фотограф и всеки ще избере подходящия кадър. След заснемането до 90 секунди ще получите желаната от вас снимка, което включва избиране на кадър и изпечатване.

Втори вариант –

Снимка тип фотокабинка, с възможност за текст

Този тип снимка е подходящ за снимане на двама душ.
правят се четири различни кадъра, с различни весели физиономии и върху снимката 10х15 се отпечатват две колонки с по 4-те кадъра. при срязване през средата и двамата ще получат забавни снимки като от фотокабинка. Тук също е възможно да се напише текст по избор, като може текстът да е различен на двете половини.

Имате възможност да изберете между това услугата да е безплатна за Вас или да е за Ваша сметка.

Тоест, когато заявявате заснемане от нас на събитието, може да заявите и възможността да предложим на Вашите гости моментни снимки, като всеки от тях ще си заплати желаната снимка, по 3,00 лв. за снимка. По този начин Вие не заплащате нищо, а само желаещите могат да се възползват от тази услуга. независимо от броя снимки, цената е 3,00 лева за брой.
Вторият вариант е Вие да заплатите определено количество снимки. предлагаме следните пакети: 10 снимки за 20,00 лева, 20 снимки за 35,00 лева и 30 снимки за 45,00 лева. от 31-вата снимка всяка следваща е по 1,10 лева за брой.

Разгледайте нашето портфолио или вижте цените на останалите ни фотографски услуги.